DLCO simulator

Hans Rudolph 5560 serie DLCO simulator met Easylab QC™ Software

 

 

ArtikelnummerHR-113248
Informatie aanvragen

Vraag meer informatie aan over: Hans Rudolph DLCO simulator

Informatietype:

Productinformatie

DLCO Simulator 

Om te voldoen aan de kwaliteitsnormen m.b.t. diffusie onderzoeken wordt geadviseerd om de diffusie apparatuur regelmatig te controleren d.m.v. biologische ijken.
Uit onderzoeken is echter aangetoond dat deze biologische controles van de CO-diffusie gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid t.g.v. een stijging van het COHb gehalte in het bloed.

U kunt nu zelf de validatie van uw CO-diffusie apparatuur verzorgen door uw apparatuur te valideren met de Hans Rudolph DLCO simulator. Door middel van simulatie worden biologische fouten uitgesloten en wordt de juiste werking van het apparaat gegarandeerd.
Door DLCO validatie door te voeren in de gehele organisatie zijn resultaten makkelijk met elkaar te vergelijken en voldoet het longfunctie laboratorium aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Hans Rudolph 5560 serie DLCO simulator met Easylab QC software bestaat uit de DLCO simulator met dubbele spuit, een montageplaat en een verrijdbare trolley waar maximaal drie gasfles manden op kunnen worden bevestigd. Extra benodigde componenten zijn aluminium cilinders met Primary Plus 1% gassen en een drukregelaar. Uw gasbehoefte is gebaseerd op het specifieke merk DL apparatuur dat u wilt gaan controleren.

Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of wanneer u een offerte wenst te ontvangen.