Incheck Dial G16 Clement Clarke

Image

Met de In-Check DIAL G16 kunnen zorgprofessionals patiënten coachen om hun inhalatoren op de juiste manier te gebruiken. Het apparaat meet de hoogste inspiratoire flow-snelheid en kan de weerstandskenmerken van de specifieke inhalator van een patiënt meten, mits het apparaat op de correcte instelling is ingesteld. De patiënt kan vervolgens getraind worden om te inhaleren met een flowsnelheid die geschikt is voor zijn of haar persoonlijke DPI of pMDI.

1001049 3109300
Bestellen Meer Informatie Aanvragen

Vraag meer informatie aan over: Incheck Dial G16

Informatietype:

Productinformatie

De In-Check DIAL groepeert de verschillende inhalatoren nu als een functie van hun interne luchtstroomweerstand, zodat informatie over de nieuwe apparaten verwerkt kan worden. Er zijn zes weerstandsgroepen, waarvan er vijf betrekking hebben op droge poederinhalatoren (DPI’s) en één op ‘pressurised metered dose inhalers’ (pMDI’s). Een richtlijn voor het vaststellen van de weerstandsgroep van elke inhalator vindt u op de In-Check DIAL en in de bijbehorende handleiding. De In-Check DIAL kan nog steeds gebruikt worden om de specifieke flowsnelheid van een bepaalde inhalator te meten via het gebruik van een specifieke beperkende adapter.

  • Groepeert inhalatoren als een functie van hun interne luchtstroomweerstand, zodat nieuwe inhalatorapparaten verwerkt kunnen worden
  • Individueel gekalibreerd, dus zeer nauwkeurig
  • Makkelijk te reinigen (dmv een eenvoudige wasbeurt)
  • Voor het coachen van DPI- of pMDI-inhalatortechniek
  • Patiënten leren inhaleren met de juiste flowsnelheid
  • De inhalatortraining kan snel worden uitgevoerd
  • Voordelige, eenvoudige en toch effectieve methode voor het trainen van de juiste inhalatietechniek

Specificaties

Meetbereik 15 - 120 l/min
Nauwkeurigheid ±10% of 10 l/min
Herhaalbaarheid 5 l/min

Video's

Afbeeldingen

Extra image Extra image Extra image