MicroGard IIB filterkit + neusklem - 80 stuks

Artikelnummer8501127
ReferentienummerV-892391
Informatie aanvragen

Vraag meer informatie aan over: MicroGard IIB filterkit + neusklem - 80 stuks

Informatietype:

Verkrijgbaar in de volgende varianten:

Productinformatie

Bij respiratoire zorg is het gebruik van longfunctie filters een efficiënte maatregel om besmetting te voorkomen. Deze filters voorkomen niet alleen besmetting van de apparatuur door een mogelijke overdracht van pathogenen via de lucht die patiënten uitademen, maar voorkomen ook kruisbesmetting tussen patiënten.

Het gebruik van pulmonaire filters op longfunctieapparatuur heeft invloed op de kenmerken van de apparatuur. De dode ruimte van het filter, de weerstand en de eigenschappen van het filtermateriaal spelen hierbij allemaal een belangrijke rol.
De filtereigenschappen zijn afhankelijk van het juiste evenwicht tussen de dikte en de oppervlakte van het filtermateriaal. Dit bepaalt de weerstand die de patiënt ervaart bij het in- en uitademen via het filter. Een virale of bacteriële efficiëntie van 99,9999% kan worden bereikt, maar de weerstand zal waarschijnlijk onaanvaardbaar hoog zijn.

De MicroGard® II is ontworpen om dit evenwicht te optimaliseren en is het enige filter dat aan een volledig verificatie- en validatieproces is onderworpen in combinatie met de medische hulpmiddelen waarop het wordt gebruikt. Daarom kunnen optimale meetprestaties gearandeerd worden voor de pulmonaire instrumenten van Vyaire (Micro Medical,JAEGER en SensorMedics® Vmax).

Zoals vermeld beïnvloeden filters de kenmerken van de apparatuur en,waar van toepassing, zijn Vyaire’s linearisatietabellen voor de stroomsensors gecorrigeerd voor de nauwkeurigste meetresultaten wanneer het MicroGard® II-filter wordt gebruikt.

Dit nauwkeurigheidsniveau kan niet worden gegarandeerd wanneer andere, niet-gevalideerdefilters worden gebruikt in combinatie met bovengenoemde apparatuur !