Micropeak

25 jaar ervaring, vernieuwing en ontwikkeling heeft geresulteerd in de MicroPeak (Pinnacle) peakflow meter. Deze peakflow meter is zonder twijfel een topper in zijn soort.

Bestelnummer1001044
Referentienummer36-MPE8200EU-PT
Informatie aanvragen

Vraag meer informatie aan over: Micropeak

Informatietype:

Productinformatie

De MicroPeak (Pinnacle)  peakflow meter is ontworpen om te voldoen aan hoge eisen (ISO23747)en staat garant voor betrouwbare resultaten en een zeer goede kwaliteit. Het moderne design, de zeer duidelijke schaalverdeling en de zone-calculator voor astma-management maken de MicroPeak tot een uniek en interessant product. Het routine gebruik helpt in de diagnose en monitoring van respiratoire condities als astma, chronische bronchitus en emphyseem.

In tegenstelling tot andere peakflowmeters is deze peakflow meter niet te demonteren, waardoor het interne mechanisme beschermd wordt. De interne terugslagklep voorkomt tevens kruisbesmetting.

De MicroPeak wordt standaard geleverd met een steriliseerbaar mondstuk, zoning-strips, handleiding en een Peakflow registratie kaart.

Uiteraard voldoet deze aan alle internationale richtlijnen voor peakflow meters en is verkrijgbaar met zowel de ATS- of de EU schaalverdeling.

Specificaties

Bereik: 60 - 900 Liters per minuut, ATS of EN13826
Schaal Toename: 10 Ltr./ Minuut
Betrouwbaarheid: < +/- 5% of 10 Ltr. / Minuut
Reproduceerbaarheid: < +/- 2%
Kalibratie: 100 % individueel
Standaardisatie: ERS statement 1997 / ATS

Video's