PT Medical - Uw partner in Longfunctie en Critical Care

PT Medical BV is een energieke en gerespecteerde organisatie, gespecialiseerd in producten en diensten voor medische instellingen en bedrijven die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg.

PT Medical BV is een ISO gecertificeerde organisatie met focus en een hoge mate van specialisatie. Dienstverlening en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

PT Medical BV is de exclusieve importeur en distributeur van Vyaire’s portable diagnostics productlijn (Micro Medical - ‘s werelds meest toonaangevende turbine spirometers).
Daarnaast hebben wij ons verzekerd van diverse exclusieve en officiele vertegenwoordigingen voor Nederland en de Benelux waaronder, Nonin Medical, Suntech Medical, Hans Rudolph, Norav Medical, Clement Clarke, ProAct Medical e.a.

Naast deze hoogwaardige cardio/pulmonale & critical care productlijnen bieden wij een ruim assortiment aan overige producten en diensten voor de medische sector.

PT Medical beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van relaties en toeleveranciers en heeft een eigen service- en supportcentrum voor de producten in het leveringsprogramma.

Ons team bestaat uit mensen met een uitstekende kennis van zaken.