Over ons

Geschiedenis

PT Medical BV is opgericht in 1998 en heeft sindsdien een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd als een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in medische producten en diensten. De oorsprong van het bedrijf lag in het feit dat het werd opgericht als de exclusieve importeur en distributeur van Micro Medical, dat lange tijd bekend stond als 's werelds meest vooraanstaande fabrikant van turbine spirometers.

Ontwikkeling

Door de jaren heen heeft PT Medical BV haar activiteiten uitgebreid en heeft zij diverse exclusieve vertegenwoordigingen voor Nederland en de Benelux verworven. Het bedrijf is niet alleen blijven groeien in termen van productportfolio, maar heeft ook een uitgebreid internationaal netwerk van relaties en toeleveranciers opgebouwd. Dit heeft bijgedragen aan haar voortdurende ontwikkeling en succes op de markt.

Technische dienst

PT Medical BV beschikt over een eigen service- en supportcentrum voor onze producten. Klanten kunnen rekenen op professionele technische ondersteuning, zodat de medische apparatuur optimaal functioneert.

De zorg

PT Medical BV is gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg. Hierdoor speelt het een essentiële rol in het ondersteunen van de medische zorgsector door hoogwaardige medische apparatuur en diensten te bieden.

ISO certificaten

PT Medical BV is een ISO-gecertificeerde organisatie. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan strenge internationale normen voor kwaliteit en procesbeheer. Dit waarborgt de hoogste kwaliteit van haar producten en diensten.

Maatschappelijk ondernemen

Bij PT Medical BV nemen we onze rol als maatschappelijk verantwoordelijke onderneming serieus. We geloven dat zakelijk succes hand in hand moet gaan met het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving.

Milieu en duurzaamheid

Bij PT Medical BV dragen we actief bij aan milieubewustzijn en duurzaamheid in al onze activiteiten. We zijn ons ervan bewust dat de gezondheidszorgindustrie een aanzienlijke impact kan hebben op het milieu, en daarom bevorderen we recycling en het repareren van medische apparatuur.

Levering uit eigen voorraad

Bij PT-Medical garanderen we snelle leveringen vanuit ons eigen magazijn. Voorraadproducten worden binnen één werkdag verzonden. Producten die niet op voorraad zijn leveren we zodra beschikbaar. Voor 'Tijdelijk niet leverbaar' producten, contacteer ons voor de verwachte levertermijn.

Meer weten over PT Medical BV?
Neem contact op

Laden…

Onze merken