Over ons 

PT Medical BV is een energieke en gerespecteerde organisatie, gespecialiseerd in producten en diensten voor medische instellingen en bedrijven die gerelateerd zijn aan de gezondheidszorg.

PT Medical BV is een ISO gecertificeerde organisatie met focus en een hoge mate van specialisatie. Dienstverlening en kwaliteit staat hoog in het vaandel.

PT Medical BV is opgericht in 1998 als de exclusieve importeur en distributeur van Micro Medical -  jarenlang ‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van turbine spirometers.

Door de jaren heen hebben wij ons verzekerd van diverse exclusieve vertegenwoordigingen voor Nederland en de Benelux. Wij zijn de officiele importeur en distributeur van Nonin Medical, Vitalograph, Vyaire Medical (portable diagnostics), Suntech Medical, Hans Rudolph, Norav Medical, Clement Clarke, ProAct Medical e.a.

Naast deze hoogwaardige cardio/pulmonale & critical care productlijnen bieden wij een ruim assortiment aan overige producten en diensten voor de medische sector.

PT Medical beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van relaties en toeleveranciers en heeft een eigen service- en supportcentrum voor de producten in het leveringsprogramma.

Ons team bestaat uit mensen met een uitstekende kennis van zaken, uiteraard in het bezit van de noodzakelijke diploma's en certificaten.

Contact

Laden…

Onze merken