Disposable bloeddrukmanchetten

SunTech Medical®’s wegwerpbloeddrukmanchetten met kleurcodes zijn er in een groot aantal maten. Deze wegwerpmanchetten zijn voorzien van een speciaal etiket voor patiëntidentificatie.

Informatie aanvragen

Vraag meer informatie aan over: Suntech Disposable bloeddrukmanchetten

Informatietype:

Productinformatie

SunTech Medical®’s disposable bloeddrukmanchetten met kleurcodes zijn er in een groot aantal maten. Deze wegwerpmanchetten zijn gemaakt met een speciaal etiket voor patiëntidentificatie om gebruik bij één patiënt te stimuleren, de overdracht van ziekenhuisinfecties te helpen terugdringen en de uitgangspunten van uw instelling te beschermen. SunTech heeft ook een standaardiseringsprogramma voor manchetten om in uw instelling standaard met één connector voor bloeddrukmeters te werken, waardoor bestellingen eenvoudiger worden en u minder voorraad hoeft aan te houden. Deze unieke aanpak maakt de wegwerpbloeddrukmanchetten van SunTech Medical de beste keus, omdat deze infecties helpen tegengaan en uitzonderlijke kwaliteit leveren.

Kenmerken & voordelen

  • Patiëntidentificatie: Speciaal etiket voor patiëntidentificatie ten behoeve van gebruik bij één enkele patiënt. Minimaliseert kruisbesmetting.
  • Programma voor standaardisatie van manchetten (CSP) Ervaring in het standaard uitrusten van uw instelling met één connector voor de manchetten; één manchet, een willekeurige patiënt; een willekeurige monitor, een willekeurige afdeling.
  • Economisch: Geprijst om gebruik bij slechts één patiënt te stimuleren, vooral wanneer infectiebeheersing een rol speelt.
  • Comfortabel voor de patiënt: Zachtere materialen, taps toelopend eindstuk en afgeronde hoeken zorgen voor een prettige manchet.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Een taps toelopend eindstuk maakt het omdoen van de manchet eenvoudiger. Een kleurcode om snel de juiste maat te kunnen kiezen. Indicatoren aan binnen- en buitenkant zorgen voor de juiste maat en pasvorm van de manchet.
  • Duurzaamheid: Een duurzaam ontwerp uit één stuk, geschikt voor meerdere keren oppompen.
  • Betrouwbare prestaties: Getest: 100% lekvrij en betrouwbaar.
  • Wettelijke regelgeving: Gemaakt om te voldoen aan de richtlijnen van AHA, AAMI-SP10, en MDD voor accurate en betrouwbare metingen.
  • Latex-vrij: 100% latex-vrije materialen voor grotere patiëntveiligheid.

Specificaties

Disposable cuff, Infant/Orange 8 - 13 cm
Disposable cuff, Child/Green 12 - 19 cm
Disposable cuff, Child Long/Green 12 - 19 cm
Disposable cuff, Small Adult/Turquoisse 17 - 25 cm
Disposable cuff, Small Adult Long/Turquoisse 17 - 25 cm
Disposable cuff, Adult/Navy Blue 23 - 33 cm
Disposable cuff, Adult Long/Navy Blue 23 - 33 cm
Disposable cuff, Large Adult/Burgundy 31 - 40 cm
Disposable cuff, Large Adult Long/Burgundy 31 - 40 cm
Disposable cuff, Thigh/Brown 38 - 50 cm