Suntech Oscar 2 ABPM inclusief AccuWin Pro software

De Oscar 2™  ABPM bloeddrukmonitor voor 24 uurs bloeddrukmetingen.

Geleverd met AccuWin Pro software, 2 Orbit™ ABPM cuffs (Maat 2 en 3), draagtasje, riem, Micro USB kabel en gebruikershandleiding.

Bestelnummer3001040
Referentienummer99-0133-00

€ 1870,00

Bundels

Suntech Oscar 2 ABPM met Bluetooth inclusief AccuWin Pro software
Prijs

Accessoires

Suntech Orbit ABPM Comfort Cuff - Maat #1
Prijs
Suntech Orbit ABPM Comfort Cuff - Maat #2
Prijs
Suntech Orbit ABPM Comfort Cuff - Maat #3
Prijs
Suntech Orbit ABPM Comfort Cuff - Maat #4
Prijs

Productinformatie


Ambulante bloeddrukmeting

De diagnose en behandeling van een hoge bloeddruk is extreem belangrijk en zoals uit onderzoek blijkt is ambulante bloeddrukmeting (ABPM) veel beter dan andere testmethoden die artsen tot hun beschikking hebben. De Suntech Oscar2 ABPM-apparaten bieden waardevolle diagnostische informatie die niet gemeten kan worden door bloeddrukmeetsystemen in het ziekenhuis en thuis, en zijn gevalideerd voor alle drie internationaal erkende protocollen.


De Oscar 2™  is een 24 uurs bloeddrukmeter die voldoet aan de nauwkeurigheids- en prestatie-eisen van de British Hypertension Society, de European Society of Hypertension International en de AAMI-SP10-standaard. Het compacte en efficiënte ontwerp biedt de mogelijkheid om de bloeddruk van uw patiënten nauwkeurig te meten buiten de klinische omgeving. De Oscar 2™ wordt geleverd met de Orbit cuffs, die ontworpen zijn om het gebruikt te vereenvoudigen en het draagcomfort te verhogen. Het AccuWin Pro software programma biedt de mogelijkheid om de unit snel te kunnen programmeren en uit te lezen.   

Naast de standaard versie is de Oscar2 ook leverbaar met Bluetooth zodat deze gebruikt kan worden in combinatie met de True 24 mobiele app.

Accuwin Pro4 software

De AccuWin Pro software is specifiek ontworpen om te werken met de Oscar2. AccuWin Pro is een gebruikersvriendelijk programma voor Windows dat optimale flexibiliteit biedt bij het configureren, analyseren, interpreteren en rapporteren van onderzoeken van 24 uur.

De AccuWin Pro™-software heeft u de mogelijkheid om snel uw gegevens te ontcijferen. Het maakt interpretatieve samenvattingen voor een snelle bestudering, waaronder een automatische analyse van ABP-niveaus ten opzichte van normaal, wittejassensyndroom en nachtelijke dips op basis van richtlijnen van AHA, ESH of JNC 7.

Dit alles wordt aangeboden in een niet bewerkbaar elektronisch rapport dat eenvoudig kan worden opgeslagen in de meeste EHR/EMS-systemen.

Suntech Orbit ABPM Cuffs

De gepatenteerde Orbit™-bloeddrukmanchet van SunTech® is specifiek ontworpen voor gebruik bij ambulante bloeddrukmeting (ABPM). De bloeddrukmanchet is ontworpen met een zachte, soepele mouw die zacht om de arm sluit om de manchet op de plaats te houden en het beste comfort te bieden aan patiënten die langere tijd een bloeddrukmanchet moeten dragen.

Omdat het specifiek ontworpen is voor ABPM-toepassingen sluit de Orbit Cuff zacht om de arm om zo de manchet op de plaats te houden. Met de zachte, flexibele mouw biedt de manchet het beste op het gebied van patiëntcomfort, met name wanneer het nodig is de manchet een langere tijd te dragen - of dat nu voor een ABPM-onderzoek van 24 uur is of om een andere reden.

De Orbit Cuff is 100% latex-/pvc-vrij en duurzaam genoeg voor herhaalde registraties bij meerdere patiënten.

 

True 24 mobile app

De mobiele patiëntendagboek-app True24 is exclusief ontworpen om te werken met het Oscar 2 ABPM-apparaat met optionele bluetooth.

Deze makkelijk te gebruiken app biedt een instructie over ambulante bloeddrukmeting en herinnert de patiënten informatie in te voeren over hun activiteit, houding of symptomen die ze hebben gehad na een bloeddrukmeting. Deze dagboekinformatie is uiterst waardevol en helpt artsen verder bij het interpreteren van de gegevens uit het ambulante bloeddrukonderzoek en het maken van behandelbeslissingen voor hoge bloeddruk.

De True24 app is te downloaden uit de Apple app-store.

 Suntech True24 app

 

Specificaties

Techniek Oscillometrisch met step-deflation
Validatie ESH International Protocol. BHS (A/A). ANSI/AAMI SP10:2002
Bereik bloeddruk 25-260 mmHg
Bereik hartslag 40-200 bpm
Geheugen 250 metingen in flash-geheugen
Tijd 3 onafhankelijk programmeerbare tijden
Event knop Programmeerbaar om extra meting te laten verrichten indien nodig
Batterijen 2 x AA Alkaline of oplaadbare NiMH
Afmetingen 12 x 7 x 3 cm
Gewicht 284 gram inclusief batterijen
PC vereisten USB poort. Windows XP en hoger.
Tijd intervals 5, 10, 15, 20, 30, 45, 60, 90 en 120 min.
App vereisten Apple Iphone

Video's

Vergelijkingstabel

 
 Oscar 2WELCH ALLYN ABPM 7100SPACELABS ONTRAK 90227SPACELABS 90217 ULTRALITE
Bewegings tolerantie   Geen informatie beschikbaar  Geen informatie beschikbaar Geen informatie beschikbaar
Mobile App        
CBP   Met upgrade    
Bluetooth   Met optionele software    
Configureerbaar ABPM rapport        
Automatische analyse van witte jassen syndroom        
Auomatische analyse van gemaskeerde hypertensie        
Slaapdipanalyse        
Geheugen metingen 250 300 300 240
Gewicht incl batterijen 272 g 272 g 218 g 255 g
Gepatenteerde comfort cuff        
Klinisch gevalideerd ESH, BHS, AAMI-SP10 ESH, BHS, AAMI ESH, BHS, AAMI AAMI, BHS
Event markering     Geen informatie beschikbaar  
Client/server Support