Micro Medical is nu Cardinal Health

Geplaatst op vrijdag 23 mei 2008

Micro Medical is nu Cardinal Health
(23-5-2008)
De fusie tussen Cardinal Health en VIASYS Healthcare inclusief Micro Medical begon in de late zomer van 2007 en zoals eerder gecommuniceerd en zoals de praktijk heeft aangetoond heeft deze fusie niet geleid tot grootte veranderingen in onze manier van zaken doen of in de manier waarop wij onze klanten ondersteunen.  
 
Alle merkproducten en bijbehorende documentatie van VIASYS Healthcare en Micro Medical zullen in de komende 12 maanden overgaan naar het merk: Cardinal Health. U zult deze verandering het eerst zien in de reclame materialen gevolgd door de geleidelijke verandering van de bekende VIASYS merken inclusief Micro Medical op alle uitingen.  
 
Het assortiment van Cardinal Health varieert van handschoenen, infuuspompen, longfunctie diagnostische apparatuur, neuro-fysiologische meetsystemen, tot injectienaalden.. En alles wat daartussen zit.  
PT Medical BV is als exclusieve partner verantwoordelijk voor de portable diagostische systemen, voorheen bekend onder de merknaam Micro Medical.  
 
Cardinal Health is zeer actief als het gaat om productontwikkeling en -innovatie. Door bundeling van krachten, kennis en ervaring worden nieuw te ontwikkelen en bestaande systemen en hard- en software optimaal op elkaar afgestemd. De strategische samenwerking leidt tot versnelde realisatie van innovaties. Innovaties, waarover u in de toekomst ongetwijfeld meer zult horen.

Laden…