Zorggroep Cohesie stapt over op nieuwe spirometer technologie

Geplaatst op donderdag 30 mei 2024

PT Medical is trots om aan te kondigen dat alle huisartsenpraktijken die aangesloten zijn bij Zorggroep Cohesie de komende weken zullen overstappen op de Vitalograph Pneumotrac spirometer. Dit geavanceerde apparaat wordt ondersteund door de Spirotrac software en is volledig geïntegreerd met het HIX-systeem.

In samenwerking met PT Medical worden de huisartsenpraktijken momenteel getraind om de nieuwe spirometers en software optimaal te kunnen gebruiken. Deze intensieve trainingssessies zorgen ervoor dat de overgang soepel verloopt en dat alle gebruikers volledig vertrouwd raken met de nieuwe technologie.

De introductie van de Vitalograph Pneumotrac spirometer vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in de diagnostische mogelijkheden van de praktijken. Dankzij een op maat gemaakte oplossing, die gebruikmaakt van een centrale database, kunnen alle aangesloten huisartsenpraktijken efficiënt en uniform werken.

Wij willen graag onze dank uitspreken aan alle partijen die hebben bijgedragen aan dit succesvolle project, in het bijzonder #Cohesie, #Chipsoft en #Vitalograph. De samenwerking met deze partners heeft geleid tot de ontwikkeling van een innovatieve en effectieve oplossing.

Met de implementatie van de Vitalograph Pneumotrac spirometer zijn de praktijken van Zorggroep Cohesie klaar voor de toekomst en kunnen ze hun patiënten nog betere zorg bieden. PT Medical blijft zich inzetten voor het leveren van geavanceerde medische technologieën en uitstekende training en ondersteuning.

 

Laden…